061 197 9969
Akcija!

Lipolife liposomal Vitamin C 250ml

6,360.00 дин. 6,000.00 дин.

Lipolife liposomal Relevium – Boswellia AKBA je dijetetski proizvod koji sadrži AcujointⓇ zaštićenu mešavinu kurkumina iz kurkume, β-kariofilena iz crnog bibera, ekstrakt indijskog tamjana i ekstrakt rizoma galange, koja naučno dokazano pomaže kod: upale zglobova, osteoporoze, artritisa, reumatoidnog artritisa, artroze, obnavlja hrskavicu.

Dejstvo:

  • Osteoporoza
  • Osteoartritis
  • Artritis
  • Reumatoidni artritis
  • Antioksidant
  • Antiupalno dejstvo
  • Antikataboličko delovanje
  • Oporavk oštećene hrskavice i oštećenih mišića

Opis

Lipolife liposomal Vitamin C 250ml Relevium – Boswellia AKBA je dijetetski proizvod koji sadrži AcujointⓇ zaštićenu mešavinu kurkumina iz kurkume, β-kariofilena iz crnog bibera, ekstrakt indijskog tamjana i ekstrakt rizoma galange, koja naučno dokazano pomaže kod: upale zglobova, osteoporoze, artritisa, reumatoidnog artritisa, artroze, obnavlja hrskavicu.

Ime liposoma je izvedeno iz dve grčke reči: ‘Lipos’ što znači mast i ‘Soma’ što znači telo.

Veštačka mikroskopska vezikula koja se sastoji od vodenog jezgra zatvorenog u jednom ili više fosfolipidnih slojeva. Drugim rečima, liposom je mali ‘nano’ mehur ili sfera (vezikula) napravljena od fosfolipida (u našem slučaju, fosfatidilholina). To je isti materijal od kojeg se sastoje naše ćelijske membrane. Ovi mehurići mogu biti ispunjeni supstancama kao što su vitamini ili čak lekovi.

AcujointⓇ je visoko efikasna formula sa prirodnim bioaktivnim supstancama koje se koriste za lečenje bolova u zglobovima. Proizvodi se PNS tehnologijom, koja je međunarodna patentirana tehnologija koja se koristi za povećanje bioefikasnosti. AcujointⓇje zaštićena mešavina kurkumina iz kurkume (Curcuma longa), β-kariofilena iz crnog bibera (Piper nigrum), ekstrakta indijskog tamjana (Boswellia AKBA) i ekstrakta rizoma galange (Kaempferia galangal).

Proizvod koristi Cureit – Prvi i jedini svetski brend kurkume – CNTM (Complete Natural Turmeric Matrix)

Kurkumin Primarni sastojak AcujointⓇ ispoljava antiinflamatorno, antioksidantno i antikataboličko delovanje za koje se smatra da su od kritičkog značenja za ublažavanje upala, simptoma artritisa, osteroporoze i razvoja oboljenja. Ovde su neka od oboljenja kod koji kurkumin može pomoći: Osteoartritis, smanjuju loš LDL holesterol i trigliceride i smanjiti rizik od srčanih oboljenja, poboljšava metabolizam šećera u krvi, smanjuje hronično oštećenje jetere i štiti od oksidativnog stresa, pomaže u borbi protiv raka – Ispitivanja jošu toku, antibaketerijski efekat.

Ekstrakt indijskog tamjana – Boswellia AKBA Boswellia serrata je indijski tamjan, koji sadrži acetil-11-keto-β-bosvelinsku kiselinu (AKBA) koja ostavruje imunomodulatorni i antiimflamatorni efekat. Boswellia AKBA ima dejstvo kod osteoporze, artritisa, upala zglobova, upale creva, upale disajnih puteva, astme i raka,

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 18 godina. Jedna kafena kašičica (5ml) dnevno. Promućkati pre upotrebe.

Dodatne informacije: Bočica sadrži 250 ml Bočica sadrži 250 ml

Čuvati u originalnom pakovanju na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece

Ne prekoračivati preporučeni dnevni unos

Rok upotrebe: pogledati na pakovanju

Dodatak ishrani se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu

Proizvođač: CureSupport B.V.(Brand name Lipolife), Nederland

Uvoznik i distributer: Nove tehnologije doo

Br. 14254/2019 od 04.04.2019. god.