Univerzalna balsam krema za opekotine, čireve i ožiljke 30ml

1,000.00 rsd

Sastav: Ekstrakti lekovitog bilja hajdučke trave, žalfije i kantariona, nevenovo i kantarionovo ulje, etarsko ulje kleke i ruzmarina, pčelinji vosak, propolis, vitamini i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo: Livadsko i šumsko bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju antiupalno na kožu, smiruju opekotine i nadražaje kože, deluju antiseptično i smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje rana, omekšavaju i neguju ispucalu kožu, umiruju ojede, koprivnjaču i omekšavaju otvrdnuća i zadebljanja kože. Masna podloga balsama je kreirana tako da po strukturi sliči koži i potkožnom tkivu, duboko prodirući u kožu unoseći u nju aktivne supstance i istovremeno negujući spoljni omotač.

Primena: BioBalsam se može koristiti kod sledećih stanja: opekotina od sunca ili od vrelih predmeta, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, otoka od uboda insekata, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, manjih rana nastalih od šećerne bolesti, za negu kože oko dekubita, perutanja kože, svraba, i blažih hemoroidalnih tegoba.

Univerzalna balsam krema za opekotine, cireve i oziljke bioBalzam 30ml
Univerzalna balsam krema za opekotine, čireve i ožiljke 30ml

1,000.00 rsd

Šifra proizvoda: 726 Kategorije: ,
Call Now Button