061 197 9969
Akcija!

Hlorela prah 200gr – organski proizvod

1,995.00 дин. 1,499.00 дин.

Hlorela je bogat izvor proteina koji čine skoro 60% ukupne mase. Ona je dobra za rast i održavanje mišićne mase i zdravlja kostiju. Kao takva, hlorela je odličan dodatak ishrani sportista jer im obezbeđuje esencijalne hranljive materije. Hlorela je poznata kao jedan od najbogatijih izvora hlorofila, jer sadrži oko 2% ovog biljnog pigmenta. Hlorofil ima hemijsku strukturu koja je zadivljujuće slična strukturi hemoglobina, važnog sastojka ljudske krvi. Hlorofil daje hloreli tamno zelenu boju koja je garant njene svežine. Hlorela pomaže:
• postizanje normalnog krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi
• dobro varenje
• jači imunitet
• detoksifikaciju organizma
• obnavljanje tkiva

Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače, gluten.

Opis

Hlorela je bogata proteinima kao i fotosintetičkim pigmentom hlorofilom, i žutim pigmentom karotenoidom, a istraživanja o njenoj zdravstvenoj koristi dovela su do njenog povećanog gajenja širom sveta. Visok nivo hlorofila u hloreli doveli su do toga da postane popularna komponenta režima detoksikacije.

Hlorela je bogata vlaknima, proteinima, gvožđem i kalijumom. Protein doprinosi rastu i održavanju mišićne mase. On takođe doprinosi održavanju normalnih kostiju. Gvožđe doprinosi normalnom transportu kiseonika kroz telo; takođe doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnom funkcionisanju imunog sistema i smanjenju umora. Kalijum je poznat da doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj funkciji mišića i održavanju normalnog krvnog pritiska.