061 1979969

Biomiom čaj 200gr

800.00 дин.

Biomiom čaj je provereno dobar i potvrđen čaj za ženske probleme, koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Biomiom čaj za žene pomaže kod:

  • Mioma na materici
  • Cista
  • Polipa
  • Endometrioze
  • Pojačanog menstrualnog krvarenja
  • Tumora
  • Posledica hormonskog disbalansa

Čaj za miome na materici i ciste Biomiom, može da se koristi samostalno i u kombinaciji sa drugom terapijom, lekovima ili drugim preparatima.

Broj artikla: 727 Kategorija:

Opis

BIOMIOM ČAJ DELOVANJE I UPOTREBA

Lek protiv mioma materice nalazi se na dohvat ruke – u prirodi, mi smo najzdravije lekovito bilje iz prirode upakovali za vas u prirodni preparat – Biomiom čaj koji vam može pomoći za lečenje mioma biljem. Nudimo isključivo lečenje mioma prirodnim putem, jer se u prirodi može pronaći lek gotovo za svaku bolest pa i za miome materice.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Biomiom čaja  pokazuju antiseptično, antibakterijsko, antiviralno, imunostimulišuće i protivupalno dejstvo, povoljno deluju na zaustavljanje krvarenja i zaceljenje rana, a pojedini sastojci pokazuju citostatički i antitumorski efekat.

Biomiom čaj je provereno dobar i potvrđen čaj za ženske probleme, koji je dao izvanredne rezultate u praksi.

Položaj, broj i veličina mioma se precizno određuju ultrazvučnim pregledom. Što se terapije tiče, ona zavisi od veličine mioma i simptoma koji se javljaju. Oni se bez komplikacija  mogu lečiti biljnim preparatima koji regulišu hormonsku ravnotežu. Biljka konopljika, koja se nalazi u obliku biljnih kapi FLORAVITEX kapi za regulisanje hormonske ravnoteže, izvanredno stabilizuje lučenje hormona. Takođe, jedan od načina lečenja je dejstvom biljaka koje imaju izrazito antiinflamatorno dejstvo kao što je mešavina Biomiom čaja, a isto tako dobro delovanje na smanjivanje i resorpciju mioma pokazala je i biljka Virak, koja bi trebalo da se upotrebljava u obliku biljnih kapi od Virka zajedno sa čajem Biomiom, čaj za miome na materici i ciste. Veliki miomi koji prouzrokuju izražene simptome i komplikacije leče se hirurški ili odstranjivanjem materice.

Zato je od izuzetne važnosti da se sa biljnom terapijom počne na vreme i na taj način deluje preventivno, kako ne bi došlo do ozbiljnijih promena.

Čaj za miome na materici i ciste Biomiom, može da se koristi samostalno i u kombinaciji sa drugom terapijom, lekovima ili drugim preparatima.

Biomiom čaj nema nikakvih kontraindikacija i potpuno je prirodan i bezbedan biljni preparat za regulisanje niza ženskih tegoba, ali s obzirom da mu je formulacija izuzetno bogata biljkama koje deluju kao antioksidansi, čaj se može koristiti i preventivno za jačanje opšte otpornosti organizma i imuniteta.

Preporučena upotreba Biomiom čaja:

Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa jednim litrom hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 1 sat. Čaj procediti i pripremljenu količinu popiti u toku dana. Biomiom čaj treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.