Ovsene mekinje 400g Italico

210.00 rsd

Lekovita svojstva: umanjuju rizik od dijabetesa, a istovremeno i rizik od kancerogenih oboljenja povezanih sa hormonskim disbalansom (rak dojke, prostate, debelog creva). Pomažu da se smanji nivo lošeg holesterola u krvi, umanjuju rizik od srčanih oboljenja. Deluju protiv zatvora i hemoroida. Kada upiju veliku količinu vode, one čine sadržaj debelog creva mekim, što olakšava eliminaciju. Izuzetno su efikasne u dijeti kada želite da omršavite.

Uz pomoć ovsenih mekinja lakše je odupreti se gladi. Ovsene mekinje u stomaku nabubre i apsorbuju vodu, tako pružaju osećaj sitosti. ne pored toga apsorbuju i odredjeni procenat hranljivih materija i ne dopuštaju da ih upije tanko crevo. Na taj način se smanjuje kalorijska vrednost obroka uz koji se doda kašika mekinja.

Upotreba: dovoljno je da ujutru potopite 2 supene kašike ovsenih mekinja u toploj ili hladnoj vodi, mleku ili jogurtu, sa voćem i koštunjarkama ili u slanoj varijanti sa npr. maslinovim uljem (puterom) i tamarijem, pa da vas osećaj sitosti ne napusti tokom celog prepodneva.

Ovsene mekinje 400g Italico

210.00 rsd

Šifra proizvoda: 914 Kategorija:
Call Now Button