[et_pb_section fullwidth=“off“ specialty=“off“][et_pb_row][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_gallery admin_label=“Gallery“ gallery_ids=“235,219,218,217,216″ fullwidth=“on“ posts_number=“4″ show_title_and_caption=“off“ show_pagination=“on“ background_layout=“light“ /][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_testimonial admin_label=“Testimonial“ author=“Nikola Jovic“ url_new_window=“off“ quote_icon=“on“ use_background_color=“on“ background_color=“#f5f5f5″ background_layout=“light“ text_orientation=“left“]Sastojci:

½ šolje kukuruza šećerca
1 veliki krastavac
1 crveni luk
sveža ili suva nana
½ šolje Canah oljuštenog semena konoplje
4 supene kašike Canah ulja od semena konoplje
4 avokada
2-3 supene kašike balzamikovog sirćeta

Priprema:

Oljuštiti i iseći krastavac i crveni luk na male kockice. Izmešati oljušteno seme konoplje sa krastavcem, lukom, kukuruzom šećercem, nanom, uljem od semena konoplje i balzamikovim sirćetom.
Oljuštiti avokado i iseći ga na pola. Obratiti pažnju na košticu u sredini.

Staviti polovine avokada na tanjir i napuniti ih pripremljenom smesom.[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]