Kafa napitak od leblebije 250g PG Mirilov

299.00 rsd

Kafa napitak od leblebije 250g PG Mirilov, poznata kao Chickpeace Coffee, je napitak napravljen od prženih i mlevenih leblebija ( slanutka ). Ova kafa je popularna među ljudima koji traže alternativu tradicionalnoj kafi, bilo zbog zdravstvenih razloga ili zbog želje da izbegnu kofein.

Karakteristike
1. **Ukus:** ima blag, orašast i zemljan ukus, koji se razlikuje od klasične kafe, ali može biti prijatan i osvežavajući. Njena aroma je blaga, a ukus može varirati u zavisnosti od načina prženja.
2. **Nutritivna vrednost:** „Kafa napitak od leblebije 250g PG Mirilov“ je niskokalorična i ne sadrži kofein, što je čini pogodnom za ljude koji žele da izbegnu kofein. Takođe je bogata proteinima, vlaknima i mineralima kao što su magnezijum i gvožđe.
Zdravstvene prednosti
1. **Bez kofeina:** Idealan izbor za one koji žele da smanje unos kofeina ili ga potpuno izbegnu, uključujući trudnice, dojilje ili osobe sa osetljivošću na kofein.
2. **Bogata antioksidansima:** Leblebije su prirodno bogate antioksidansima, koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala u telu.
3. **Podrška probavi:** Visok sadržaj vlakana može pomoći u održavanju zdravog probavnog sistema.
Način pripreme
1. **Prženje:** Leblebije se prže dok ne postanu tamno smeđe boje. Proces prženja je sličan prženju kafe, ali zahteva pažnju kako bi se izbeglo preprženje koje može dovesti do gorčine.
2. **Mlevenje:** Pržene leblebije se melju do finog praha koristeći mlin

Distributer: The best of nature doo, Beograd ( Zemun )

Kafa napitak od leblebije 250g PG Mirilov
Kafa napitak od leblebije 250g PG Mirilov

299.00 rsd

Šifra proizvoda: 2075 Kategorije: ,
Call Now Button