Kikiriki puter 500gr Go on Crunchy

520.00 rsd

Kikiriki puter Go On Crunchy – namaz od kikirikija sa komadićima kikirikija

Kikiriki puter neizbežan je proizvod na mnogim trpezama širom sveta zbog svog delikatesnog ukusa i zdravstvenih prednosti polako osvaja i naše potrošače. Go on kikiriki puter 500gr CRUNCHY bez glutena, pravi se od čistog kikirikija, bez hidrogenizovanih masti i šećera, inače čestih dodataka ovom namazu.

Sadrži nezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Od minerala je bogat magnezijumom, manganom, fosforom, selenom, te vitaminima E (moćan antioksidant) i B3.

GO ON kikiriki puter bogat je izvor biljnih proteina (27%), što je vrlo važno, posebno u ishrani sportista i onih koji vode aktivan život. Ugljeni hidrati sadržani u kikirikiju imaju nizak glikemijski indeks. Glikemijsko opterećenje u 1 kašičici putera jednako je 1, što je 16 puta manje nego za med. GO ON kikiriki puter sadrži samo soli i šećere koji se prirodno nalaze u kikirikiju. To je idealan izvor nezasićenih masnih kiselina, uključujući veoma poželjne oleinske i linolne kiseline, koje pripadaju porodicama omega-6 i omega-9.

Nezasićene masne kiseline pojačavaju metabolizam i izazivaju osećaj sitosti, zbog čega oni koji jedu puno kikiriki putera bolje kontrolišu svoju telesnu težinu i obično su vitki. Navedeno je potvrđeno nizom ispitivanja koja je između ostalog uradio Jonni Bovden, američki dijetetičar. GO ON kikiriki puter savršeno se harmonizuje sa slatkom, slanom i začinjenom hranom. Može se dodati u sendviče, šejkove, palačinke, deserte…

Sastav: Pečeni kikiriki 84%, pečeni kikiriki komadići 16%

Distributer: The best of nature doo, Beograd – Zemun

kikiriki-puter-500gr-go-on-crnchy
Kikiriki puter 500gr Go on Crunchy

520.00 rsd

Šifra proizvoda: 2534 Kategorije: ,
Call Now Button