Liofilizovana kozja surutka sa kupinom i jabukom 50gr – The best of nature
1,300.00 rsd
Kozja surutka ima izuzetnu moć regeneracije disajnih organa i jetre. Pospešuje detoksikaciju organizma, podiže ukupnu energiju tela i potpomaže regulaciju telesne težine.
- Namenjena je deci, trudicama, adolescentima, seniorima, rekonvalascentima (osobe koje se oporavljaju od bolesti, koje su na putu potpunog ozdravljenja), sportistima, rekreativcima…
- Način upotrebe: kafenu kašičicu liofilizovane surutke direktno rastopiti u ustima ili koristiti kao dodatak u šejkovima, smutijima, jogurtu, vodi i drugim jelima.
- Preporučena dnevna doza od 1-4 kafene kašičice
- Jedna kafena kašičica liofilizovane surutke ekvivalentna je jednom decilitru sveže kozje surutke.
- Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage, na sobnoj temperature.
Kupine regulišu probavu, omogućavaju zdravo funkcionisanje srca, jačaju imuni sistem, sprečavaju rak i endotelnu disfunkciju.
Distributer: The best of nature doo, Beograd – Zemun
Najkvalitetnije proizvode od surutke u prahu možete pronaći ovde.
Kozja surutka ima izuzetnu moć regeneracije disajnih organa i jetre. Pospešuje detoksikaciju organizma, podiže ukupnu energiju tela i potpomaže regulaciju telesne težine.
- Namenjena je deci, trudicama, adolescentima, seniorima, rekonvalascentima (osobe koje se oporavljaju od bolesti, koje su na putu potpunog ozdravljenja), sportistima, rekreativcima…
- Način upotrebe: kafenu kašičicu liofilizovane surutke direktno rastopiti u ustima ili koristiti kao dodatak u šejkovima, smutijima, jogurtu, vodi i drugim jelima.
- Preporučena dnevna doza od 1-4 kafene kašičice
- Jedna kafena kašičica liofilizovane surutke ekvivalentna je jednom decilitru sveže kozje surutke.
- Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage, na sobnoj temperature.
Kupine regulišu probavu, omogućavaju zdravo funkcionisanje srca, jačaju imuni sistem, sprečavaju rak i endotelnu disfunkciju.
Šta je liofilizacija?
Liofilizacija predstavlja proces sušenje, sa ciljem da se sačuvaju svi termonestabilni sastojci proizvoda i obezbedi trenutna rehidracija kod dalje upotrebe. Krajnja veoma niska vlaga gotovog proizvoda obezbeđuje dugotrajno čuvanje bez rizika od kvarenja. Zbog toga se liofilizacija i koristi za pripremu hrane koju astronauti konzumiraju tokom boravka u svemiru. Sam proces liofilizacije se odvija tako što se duboko zamrznuta sirovina unosi u komoru za liofilizaciju gde se sušenje odvija u apsolutnom vakuumu pri temperaturama od -40 do -50 stepeni. Proces može da traje i do 40 časova. Voda iz sirovine se izdvaja sublimacijom, čime se omogućava da sirovina zadrži početni volumen, odnosno da nema redukcije zapremine i time se obezbeđuje brza rehidratacija kod ponovne upotrebe.
Distributer: The best of nature doo, Beograd – Zemun
Ovde možete pogledati celokupan asortiman naših liofilizovanih kozjih surutki u prahu: https://mangobiocentar.rs/product-category/kozja-surutka-u-prahu/.