Ulje revitalum 10ml – Etera

1,110.00 rsd

Tonik za mozak

Brami i ašvaganda smatraju se riznicom blaga u ajurvedskoj medicini, a kada se koriste zajedno u ulju Revitalum, deluju brzo i efikasno

Obnovite nerve, pamtite brže

Revitalum je sastavljen od čistog eteričnog ulja sušenih biljaka bakope (Bacopa monnieri – znane i kao brami) i vitanie (Withania somnifere –  ašvaganda). Ove visoke doze bakope i vitanie u Revitalumu mogu pomoći u poboljšanju funkcionisanja nerava i pamćenja, kao i dobrog zdravlja uopšte.

Sinergija drevnih biljnih lekova

I ašvaganda i brami imaju dugu tradiciju korišćenja u ajurvedskoj medicini i smatraju se „madharasajanama“ – onima koje potpomažu sposobnost učenja, obnavljanje pamćenja. Takođe povećavaju i opštu snagu i vitalnost organizma, kao i otpornost na stres. Podmlađuju celokupni organizam uključujući i mozak.

Bistriji um

Istraživanja pokazuju da pored toga što uvećava brzinu mentalnih procesa, brami, kao sastojak Revitaluma, takođe poboljšava i percepciju i sposobnost rasuđivanja. Deca koja uzimaju brami pokazuju poboljšano pamćenje, koncentraciju i sposobnost učenja.

Poboljšane performanse

Stres, zamor i anksioznost mogu imati negativne efekte na mentalne performanse. Revitalum je naročito koristan tamo gde je neophodna koncentracija dok se radi ili studira pod povećanim pritiskom.
Revitalum pomaže mentalne procese i pri tom smiruje nerve, smanjuje stres i pomaže u savladavanju umerene anksioznosti.

brahmi, asvaganda, tonik za mozak, pamcenje, umirenje, razumevanje, stres, zamor
Ulje revitalum 10ml – Etera

1,110.00 rsd

Šifra proizvoda: 1172 Kategorija:
Call Now Button