Brahmi ulje 10ml – Etera – hrana za mozak

899.00 rsd

Za dobro pamćenje

Muče vas nesanica, depresija, stres, mentalni zamor, teskoba, napetost i brige? Vreme je za Brami ulje

Podmladite mozak

Brami je najbolja biljka za podmlađivanje moždanih ćelija i nervnog sistema. Omiljena je među studentima i poslovnim ljudima jer poboljšava pamćenje i koncentraciju, povećava budnost i inteligenciju. Popularna je kao nervni tonik koji skraćuje vreme potrebno za učenje i povećava mentalne sposobnosti. Pošto smanjuje efekte stresa, nervoze i anksioznosti, izuzetno je korisna za osobe koje studiraju ili rade na poslovima gde je važan bistar um kao i efikasnost u stresnim situacijama.
Brahmi je vrsta puzavice koja je vekovima poznata u tradicionalnoj medicini kao uspešno sredstvo za stimulisanje mozga i podmlađivanje organizma. Brami povećava snagu uma, poboljšava sve mentalne aspekte, uključujući shvatanje, pamćenje i sećanje.

Pozitivni efekti bramija:

Brže i efikasnije pamćenje, regulisanje proizvodnje antitela u organizmu, smanjen broj otkucaja srca, utiče na popravljanje pamćenja nakon amnezije, smanjenje simptoma Alchajmerove bolesti, poboljšava cirkulaciju u celom telu pa rešava problem „teških“ nogu, edema, proširenih varikoznih vena i insuficijencije vena, pomaže u poboljšanju artikulacije i ispravlja poremećaje u govoru, tonik je za opšte jačanje organizma i povećanje prirodnog tonusa mišića.

brahmi, koncentracija, pamcenje, mozak, budnost, inteligencija, ucenje, alchajmer, secanje, shvatanje
Brahmi ulje 10ml – Etera – hrana za mozak

899.00 rsd

Šifra proizvoda: 1153 Kategorija:
Call Now Button