Čaj od lincure

4,600.00 rsd

Koren lincure od davnina spada u najefikasnija prirodna sredstva za lečenje svih bolesti želuca. Ona olakšava varenje hrane, mučninu, zgaravicu. Pospešuje izlučivanje želudačnih sokova. Upotrebljava se kao prirodni lek za lečenje bolesti žuči, jetre i nedostatka apetita. Osim toga za lečenje groznice, hroničnog zatvora, otežanog disanja, astme, nesvestice. Za spoljnju upotrebu primenjuje se za lečenje i čišćenje rana i raznih povreda na kozi. Jača krv i utiče na povećanje crvenih i belih krvnih zrnaca i to baš u onoj razmeri kakva treba da bude pa se zbog toga upotrebljava za lečenje malokrvnosti. U kombinaciji sa drugim lekovitim biljkama koristi se za lečenje još dosta raznih oboljenja. Rakija sa lincurom koristi se kao oblog i efikasno sredstvo protiv mučnine.
Način pripreme i upotrebe čaja :    Pola kašičice usitnjenog korena preliti sa oko 150 ml ključale vode i posle 5-10 minuta procediti. Čaj piti tri puta dnevno obavezno pola sata ili sat vremena pre  jela.
50 gr korena lincure staviti u 1l rakije. Ostaviti da stoji 5-8 dana i procediti. Piti dva puta dnevno po 1 rakijsku čašicu pre jela.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 964 Kategorije: ,
Call Now Button