Komplet za čukljeve – Gavez Sombor

1,500.00 rsd

Komplet za čukljeve – Gavez Sombor – je preparat koji ima pravo rešenje za vaše probleme sa čukljevima. Sačinjen je po tradicionalnoj recepturi na bazi biljke gavez. U dosadašnjoj praksi se pokazao kao najbolja alternativa drugim postupcima u tretiranju čukljeva.
Preparat takođe, doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba. Palac se delimično vraća u čauru zgloba, a sastavljeni prsti se postepeno razdvajaju. Posle par tretmana nestaje bol, crvenilo i oteklina. Lakše se hoda, a nakon duže upotrebe čukljevi se i vizuelno smanjuju.
Ovaj preparat je i uspešna preventiva pri samom nagoveštaju pojavljivanja čukljeva. Mnoge je ovaj preparat spasio od odlaska na operaciju.

Sastav: Biljna tinktura od osušenog ko­rena gaveza (symphytum offi­cinale), na bazi alkohola (u tragovima sadrži acetil­sa­li­cilnu kiselinu). Proizvodi se po tradicionalnoj recepturi.
Redovnom i dugotrajnom upo­tre­bom prema priloženom uputstvu, čukljevi prestaju bi­ti bolni, upaljeni i crveni. Vre­menom se smanjuju.

kompletzacukljeve-gavezsombor-gaveztinktura-gavezmast
Komplet za čukljeve – Gavez Sombor

1,500.00 rsd

Šifra proizvoda: 2434 Kategorije: , , ,
Call Now Button