Ovsene pahuljice 500gr Fortin – organski proizvod

320.00 rsd

Ljudi koji svakodnevno jedu ovsene pahuljice za doručak imaju mnogo više energije tokom dana od onih koji isključuju ovu žitaricu iz svog jutarnjeg obroka. Ovas u obliku pahuljica je najhranjivija žitarica, jer veoma brzo daje osećaj sitosti koji vas drži tokom dužeg vremena. Po sadržaju vitamina i minerala, ovsene pahuljice predstavljaju izvanredno sredstvo za jačanje sistema. Organske ovsene pahuljice Fortin proizvedene su u Nemačkoj po najsavremenijoj tehnologiji koja obezbedjuje vrhunski kvalitet. Ovas od koga se proizvode je pažljivo biran iz organskog uzgoja.

Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana povoljno utiču na peristaltiku i pražnjenje creva. Podstiču varenje i održavaju nivo šećera u normali. Utiču na sporije povećanje nivoa šećera u krvi. Nutricionisti preporučuju da se ovsene pahuljice uzimaju za doručak ili užinu jer dugo pružaju osećaj sitosti. Ovsene pahuljice se sporo razlažu u želucu i zahvaljujući tome pružaju energiju koja traje. Njihova rastvorljiva vlakna mogu da smanje rizik od srčanih oboljenja u okviru dijete koja sadrži manje količine zasićenih masti i holesterola. Pripremite organske ovsene pahuljice sa voćem i orašastim plodovima da biste započeli dan ispunjeni svežom energijom. Pomešajte ih sa medom ili tamnim šećerom (kokosovim) i cimetom da biste se osladili i ugrejali tokom hladnijih dana.

Priprema: Ovsene pahuljice preliti toplom vodom, omiljenim čajem, mlekom, biljnim mlekom, jogurtom ili voćnim sokom. Dodati po želji voće, suvo voće, orašaste plodove, semenke. Ostaviti da odstoji 2 minuta.

Distributer: The best of nature doo, Beograd ( Zemun )

Ovsene pahuljice 500gr Fortin - organski proizvod
Ovsene pahuljice 500gr Fortin – organski proizvod

320.00 rsd

Šifra proizvoda: 2722 Kategorije: , , ,
Call Now Button