Sirće od divlje jabuke 500ml Rašević

310.00 rsd

Sirće od divlje jabuke 500ml Rašević

Ovaj proizvod je dobijen od probranih plodova divlje jabuke. Bez dodavanja vode, šećera i benzoata ( konzervansa ). Proizveden na tradicionalan način kako bih se sačuvao ukus i aroma divlje jabuke. Proces fermentacije se odvija u 100 % prirodnim uslovima i traje od 150 do 180 dana. Bez podizanja temperature i nasilnog dodavanja kiseonika kako bih se proces ubrzao. Zbog načina pripreme zaslužuje status zdravog proizvoda.

Namenjen je za oralnu upotrebu ( ne šteti sluzokoži u probavnom traktu ), naravno da se može koristiti i za obloge, prelive, salamure, turšiju, marinirano povrće i drugo.

Formiranje taloga u sirćetu je samo dokaz da se radi o prirodnom proizvodu dobrog kvaliteta. Boja kod prirodnih proizvoda nikada ne može biti ista – zavisi od vrste ploda, zrelosti sirćeta…

Sirće koje nema finog taloga je manje vredno ili je industrijsko. Fine sitne pločice iz taloga sadrže pektin koji kada dospe u želudac vezuje za sebe vodonik što izaziva bubrenje pa tako provocira osećaj sitosti a što smanjuje želju za novim unošenjem hrane.

Distributer: The best of nature doo, Beograd ( Zemun )

Sirće od divlje jabuke 500ml Rašević
Sirće od divlje jabuke 500ml Rašević

310.00 rsd

Kategorije: ,
Call Now Button